Τεχνολογία

Επειδή το απλά "καλό" δεν είναι αρκετό

 

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας και η υλοποίηση ιδεών και σχεδίων που βελτιστοποιούν περαιτέρω την προστασία των ξύλινων κατασκευών. Για τον σκοπό αυτό, αναπτύσσουμε νέες τεχνολογίες στα εργαστήριά μας, οι οποίες ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και χαρίζουν στις ξύλινες κατασκευές σταθερού μεγέθους μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες.

 

Η τεχνολογία δέσμευσης ιόντων και η τεχνολογία Duraflex είναι μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα. Με την τεχνολογία δέσμευσης ιόντων η Sikkens Wood Coatings βρήκε έναν τρόπο να δεσμεύει τα συστατικά του ξύλου και έτσι να μειώσει σημαντικά τους μέχρι τώρα ανεπιθύμητους αποχρωματισμούς του ξύλου. Έτσι θέτουμε νέα πρότυπα στη μόνωση καλυπτικών και διαφανών συστημάτων επίστρωσης ξύλινων παραθύρων.

 

Η τεχνολογία Duraflex συμβάλλει στην εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της επίστρωσης των παραθύρων και πορτών από ξύλο. Μέσω του στοχευμένου συνδυασμού ενός βερνικιού διαρκούς ελαστικότητας και μιας εξαιρετικής προστασίας από το υπεριώδες φως (UV) αντισταθμίζονται ιδανικά οι επιρροές, όπως το δριμύ ψύχος ή η υψηλή θερμοκρασία καθώς και η συρρίκνωση και η διόγκωση του ξύλου λόγω της υγρασίας.