Ένα παγκοσμίως γνωστό όνομα: AkzoNobel

Η AkzoNobel είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής χρωμάτων και βαφών και παραγωγός ειδικών χημικών. Παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα σε επιχειρήσεις και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και εργαζόμαστε με πάθος για την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για τους πελάτες μας. Η έδρα μας βρίσκεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας ενώ κερδίζουμε συνεχώς την πρώτη θέση στον τομέα της βιωσιμότητας. Οι 50.000 υπάλληλοί μας σε πάνω από 80 χώρες εργάζονται με στόχο την κορυφαία επιδόση και επιδιώκουν να μείνουν πιστοί στο μότο μας "Tomorrow’s Answers Today™“ δίνοντας σήμερα τις απαντήσεις του αύριο.

 

Θα βρείτε τα προϊόντα μας παντού, από τα Ολυμπιακά στάδια στην Κίνα μέχρι τη γέφυρα του Σύδνεϋ και φυσικά στο ίδιο σας το σπίτι. 44% του τζίρου μας προέρχεται από υψηλά αναπτυσσόμενες αγορές, όπως της Νότιας Ασίας και της Αμερικής.

 

Βρισκόμαστε σε μια διαρκή ανταλλαγή πληροφοριών με τους πελάτες μας ώστε να αναθεωρούμε τις στάνταρ μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Εκτός από τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, πληρούμε και τις απαιτήσεις για τη βιώσιμη προστασία του περιβάλλοντος μέσω βελτιστοποιημένης χρήσης των πόρων και της ενέργειας. www.akzonobel.com