Ευεξία με προοπτική

Sikkens Wood Coatings

 

Παράδοση και ικανότητα, καινοτομία και ποιότητα, εξυπηρέτηση και συνεργασία – αυτές είναι οι αξίες που μας κατέστησαν ως της καλύτερη εταιρεία στον τομέα των επιστρώσεων ξύλινων επιφανειών σε εξωτερικούς χώρους. Βάση της επιτυχίας μας είναι το πάθος μας για το ξύλο και η επιδίωξη ιδανικών λύσεων επίστρωσης.

 

Η Sikkens Wood Coatings υπάρχει από το 1792. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας έχουν αυξηθεί σημαντικά σε όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε πολύ περήφανοι για την παράδοση, την ποιότητα των προϊόντων και την ικανοποίηση των πελατών μας που μας κατέστησαν ως την καλύτερη εταιρεία της αγοράς.

Ωστόσο, οι επιτυχίες του παρελθόντος δεν έχουν απομακρύνει το βλέμμα μας από το μέλλον. Το αντίθετο. Βλέπουμε καθαρά τις προκλήσεις και έχουμε αναπτύξει ιδέες και σχέδια για να τις υπερνικήσουμε.

 

Εξυπηρέτηση πελατών υψηλού επιπέδου

 

Η υπηρεσία αυτή βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της Sikkens Wood Coatings και από αυτή μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά οι πελάτες μας σε καθημερινή βάση. Επιδίωξή μας δεν είναι μόνο η εξυπηρέτηση άριστης ποιότητας, αλλά και η επίτευξη μιας αγαστής συνεργασίας με τους πελάτες μας, η οποία θα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του μέλλοντος. Γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι: Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε!

 

Εξασφαλισμένη ποιότητα – Προώθηση καινοτομιών

 

Οι απαιτήσεις για προϊόντα υψηλής ποιότητας αναπροσδιορίζονται συνεχώς. Νέα πρότυπα τίθενται στην οικονομία και την οικολογία. Στο επίκεντρο βρίσκεται τόσο η βελτιστοποίηση του προϊόντος και της περιπλοκότητας των διαδικασιών όσο και η επίτευξη υψηλότερων περιβαλλοντικών προτύπων. Οι κατασκευαστές και οι μεταποιητές χρειάζονται βιώσιμες, καινοτόμες λύσεις για τη δημιουργία περαιτέρω ανάπτυξης. Αυτές προσφέρουμε και από αυτές επωφελείστε. Το πάθος μας για το ξύλο μας βοηθά όχι μόνο να διατηρούμε τις παραδοσιακές αξίες, αλλά και να τις αναπτύσσουμε περαιτέρω με καινοτόμους τρόπους. Είναι όμορφο, όταν μοιραζόμαστε αυτή τη διαδρομή.