Με αγάπη και κατανόηση

Στη Sikkens Wood Coatings δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην καλή συνεργασία, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό επίπεδο. Επειδή μόνο με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις.


Διασφάλιση υψηλής ποιότητας.

 

Η Sikkens θέτει συνεχώς νέα πρότυπα στη προστασία του ξύλου με τις εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής και τα μοντέρνα συστήματα επιστρώσεων. Στόχος μας είναι οι αξιόπιστες λύσεις προστασίας του ξύλου για κάθε υπόστρωμα και κάθε χρήση.

Παροχή καινοτομιών.

 

Στα εργαστήρια της Sikkens Wood Coatings εργαζόμαστε ακούραστα για να αναπτύξουμε νέες τεχνολογίες και προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.

Συνέχιση της παράδοσης.

 

Ήδη από τότε για τα προϊόντα μας ίσχυε το εξής: Πραγματικά καλό είναι μόνο το καλύτερο! Αυτή παράδοση στην προστασία του ξύλου μας δεσμεύει.

Ανάδειξη της ποιότητας των χρωμάτων.

 

Η μαγεία των χρωμάτων αποτελούσε πάντα για μας στη Sikkens Wood Coatings τον κινητήριο άξονα. Το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων και η καλύτερη ποιότητα χρωμάτων στην αγορά.

Εγγυημένη εξυπηρέτηση.

 

Και η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε!