Ευεξία με προοπτική

Wood Finishes & Adhesives

Από το 2010, η Sikkens Wood Coatings ανήκει στη Wood Finishes and Adhesives, το πεδίο δραστηριοτήτων Performance Coatings της AkzoNobel, η οποία ειδικεύεται στις ξύλινες επιστρώσεις και προμηθεύει μια ευρεία πελατειακή βάση, από πελάτες του κατασκευαστικού τομέα και εταιρείες οικιακού ηλεκτρονικού εξοπλισμού έως ναυπηγικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές αθλητικού εξοπλισμού.

 

Η Wood Finishes and Adhesives είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος προμηθευτής ξύλινων βιομηχανικών επιστρώσεων για κορυφαίους κατασκευαστές επενδύσεων τοίχων, επίπλων, επενδύσεων δαπέδου και πλαισίων παραθύρου. Εμπιστεύονται τα προϊόντα μας για να πετύχουν την επιθυμητή εμφάνιση και την απαιτούμενη προστασία.

 

Οι πελάτες μας επωφελούνται από την ολοκληρωμένη συλλογή επιστρώσεών μας, καθώς και από τις κορυφαίες κόλλες για ξύλο και τα προϊόντα ρητίνης, τα οποία χρησιμοποιούνται κατά προτίμηση ως συνδετικά συστήματα για ξύλινα συνθετικά υλικά και ελασματοποιημένα φύλλα.

 

Κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εξοπλισμός εφαρμογής για κόλλες μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και ελαχιστοποιεί την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Μια ολοκληρωμένη τεχνική εξυπηρέτηση διασφαλίζει ότι τα προϊόντα μας λειτουργούν αποτελεσματικά και αποδοτικά στα έργα των πελατών μας.

 

www.akzonobel.com/wood